Anthuriumkwekerij Hubers

N

Alles uit eigen kwekerij

N

Goede houdbaarheid

N

Meer dan 20 soorten

Boeket laten maken Gendt

Bij Hans Hubers Anthuriums kunt u voor iedere gelegenheid een boeket laten maken in Gendt. In de bloemenwinkel in Gendt vindt u met name anthuriums in allerlei kleuren waar u een boeket van kunt laten maken dat lang mooi blijft. Kies voor een boeket bloemen met prachtige kleuren voor die aanstaande bruiloft in Gendt. Of wilt u liever een boeket laten maken met bloemen die u in sobere kleuren kunt kopen wanneer u afscheid neemt van een dierbare vriend of een familielid? Bij Hans Hubers Anthuriums kunt u werkelijk alle kanten op. Kijk voor een indruk van de boeketten verder op de website en neem contact op bij vragen of als u een ander verzoek heeft.

Een boeket laten maken van de mooiste anthuriums in Gendt en omstreken

De anthurium is al jaren een populaire bloem en veel mensen in Gendt en omgeving gingen u voor bij het laten maken van een boeket van deze exotische schoonheid. Een boeket bloemen kopen bij Hans Hubers Anthuriums in Gendt is kiezen voor een boeket dat én lang meegaat én op een originele manier wordt gemaakt. Als u zelf een idee heeft of u bent op zoek naar iets speciaals, neem dan contact op en maak uw wensen kenbaar. De medewerkers bij Hans Hubers Anthuriums kunnen u uitstekend adviseren over de bloemen die u in de winkel in Gendt kunt kopen.

Kom bloemen vers uit de kwekerij in Gendt kopen!

In de bloemenwinkel van Hans Hubers Anthuriums kunt u een boeket samen laten stellen. Daarnaast is het ook mogelijk om een rondleiding te doen bij de kwekerij. Dan krijgt u meteen interessante feitjes over de bloemen en tips over het onderhoud. Bovendien kunt u de bloemen dan meteen vers uit de kwekerij kopen! Telefonisch contact bij vragen is ook mogelijk. Hiervoor belt u naar het telefoonnummer 048-1453537.

Andere bezoekers bekeken ook:

Wij vertellen u graag meer over ons assortiment aan anthuriums!

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht