Anthuriumkwekerij Hubers

N

Alles uit eigen kwekerij

N

Goede houdbaarheid

N

Meer dan 20 soorten

Anthurium boeket

Bent u op zoek naar een fraai anthurium boeket voor een bijzondere gelegenheid? U vindt het bij de anthurium bloemist van Gendt, Hans Hubers Anthuriums! Vanuit de eigen kwekerij worden iedere dag verse planten aangeleverd, zo blijft ieder anthurium boeket lekker lang mooi. Bij anthurium bloemist Hans Hubers Anthuriums koopt u niet alleen de mooiste boeketten, u krijgt ook tips en advies over hoe u de planten zo lang mogelijk in goede staat houdt. Kijk verder op de website voor een indruk van het assortiment en bestel uw favoriete Anthurium boeket vandaag nog!

Anthurium kwekerij die bloemen levert die zich makkelijk aanpassen aan de omgeving

Een voordeel van anthuriums is dat ze zich makkelijk aanpassen aan de omgeving en, met een beetje verzorgen, blijven zelfs snijanthuriums wekenlang mooi! Bij onze anthurium kwekerij bestelt u verse bloemen in grote oplagen die u in uitstekend staat kunt verkopen aan uw eigen klanten. Bloemisten en groothandels kunnen per doos van 10, 12, 16 of 20 stuks bestellen, of per emmer met 6 bosjes van 5 of 5 bosjes van 10 stuks. Wilt u groter inkopen? Vanuit de anthurium kwekerij worden de bloemen afgezet op de veilingen in Aalsmeer en Rijnsburg.

Kom langs voor een indruk van de werkzaamheden van onze anthurium kwekers

Voordat u een bestelling plaatst wilt u eerst eens zien hoe er gewerkt wordt en of de kwaliteit zo goed is als wordt beweerd. Logisch ook, daarom nodigen wij u van harte uit om langs te komen bij de anthurium kwekers van Hans Hubers Anthuriums! Tijdens de rondleiding kunt u op uw gemak rondkijken en een goede indruk krijgen van de groei en bloei van onze planten. Voor het maken van een afspraak of voor andere vragen over de anthurium kwekerij neemt u contact op via 06-25588655.

Andere bezoekers bekeken ook:

Wij vertellen u graag meer over ons assortiment aan anthuriums!

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht