Anthuriumkwekerij Hubers

N

Alles uit eigen kwekerij

N

Goede houdbaarheid

N

Meer dan 20 soorten

Rouwboeket Gendt

Met een rouwboeket van Hans Hubers Anthuriums neemt u op een waardige manier afscheid van een dierbare vriend of een gewaardeerd familielid. Een rouwbloemwerk is hoogstpersoonlijk en daarom nemen we in Gendt ruimschoots de tijd voor u om een prachtig boeket te leveren dat helemaal past bij het karakter van de overledene. Hans Hubers Anthuriums in Gendt maakt ieder rouwboeket van anthuriumbloemen waardoor het boeket lang vers blijft. Neem ook vooral contact op als u speciale verzoeken heeft voor het samenstellen van een rouwbloemwerk in Gendt.

Een rouwboeket van Hans Hubers Anthuriums in Gendt blijft vers tot na de uitvaart

Een uitvaart is bedoeld om op een waardige manier afscheid te kunnen nemen van de overledene. En dat doen mensen al vele jaren door bloemwerken te gebruiken. Dan is het wel belangrijk dat het rouwboeket in goede staat blijft tot na de uitvaart. En dat is precies wat u krijgt met een rouwbloemwerk van Hans Hubers Anthuriums in Gendt. Wij maken bij het maken van boeketten gebruik van snijanthuriums die wekenlang vers blijven. Met een rouwboeket van anthuriums maakt u de uitvaart in Gendt nog gedenkwaardiger.

Uw input is belangrijk!

Om in Gendt een persoonlijk rouwbloemwerk voor u te kunnen maken, hebben we uw input nodig. U bent betrokken bij de overledene en u kunt vertellen wat u terug wilt laten komen in het bloemwerk. Wij nodigen u dan ook uit om langs te komen of om contact op te nemen om uw wensen te bespreken. Voor telefonisch contact kunt u ons bereiken via 048-1453537.

Andere bezoekers bekeken ook:

Wij vertellen u graag meer over ons assortiment aan anthuriums!

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht