Anthuriumkwekerij Hubers

N

Alles uit eigen kwekerij

N

Goede houdbaarheid

N

Meer dan 20 soorten

Bloemist Huissen

Hans Hubers Anthuriums is een bloemist net buiten Huissen die zich heeft gespecialiseerd in het kweken van anthuriums. Misschien klinkt deze naam u niet direct bekend in de oren, maar vrijwel iedereen heeft weleens een anthurium gezien. De bloemen hebben een dik schutblad dat voor onze bloemenwinkel bij Huissen in verschillende kleuren wordt gekweekt in de eigen kwekerij. Daardoor koopt u bij de bloemist nabij Huissen altijd de meest verse bloemen! Kijk voor een indruk van het assortiment verder op de website en neem vooral contact op als u vragen heeft of meer wilt weten over de opties voor bijvoorbeeld een bloemstuk van anthuriums.

Anthurium kwekerij die bloemen levert die zich makkelijk aanpassen aan de omgeving

Een voordeel van anthuriums is dat ze zich makkelijk aanpassen aan de omgeving en, met een beetje verzorgen, blijven zelfs snijanthuriums wekenlang mooi! Bij onze anthurium kwekerij bestelt u verse bloemen in grote oplagen die u in uitstekend staat kunt verkopen aan uw eigen klanten. Bloemisten en groothandels kunnen per doos van 10, 12, 16 of 20 stuks bestellen, of per emmer met 6 bosjes van 5 of 5 bosjes van 10 stuks. Wilt u groter inkopen? Vanuit de anthurium kwekerij worden de bloemen afgezet op de veilingen in Aalsmeer en Rijnsburg.

Kom langs voor een indruk van de werkzaamheden van onze anthurium kwekers

Voordat u een bestelling plaatst wilt u eerst eens zien hoe er gewerkt wordt en of de kwaliteit zo goed is als wordt beweerd. Logisch ook, daarom nodigen wij u van harte uit om langs te komen bij de anthurium kwekers van Hans Hubers Anthuriums! Tijdens de rondleiding kunt u op uw gemak rondkijken en een goede indruk krijgen van de groei en bloei van onze planten. Voor het maken van een afspraak of voor andere vragen over de anthurium kwekerij neemt u contact op via 06-25588655.

Andere bezoekers bekeken ook:

Wij vertellen u graag meer over ons assortiment aan anthuriums!

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht