Anthuriumkwekerij Hubers

N

Alles uit eigen kwekerij

N

Goede houdbaarheid

N

Meer dan 20 soorten

Bloemist Gendt

Voor een bloemist in Gendt waar u originele boeketten koopt die lang mooi blijven, komt u naar de bloemenwinkel van Hans Hubers Anthuriums. Laat een mooi boeket samenstellen voor op de keukentafel of doe een mooie snijanthurium cadeau aan die goed vriend die net is verhuisd. De bloemenwinkel krijgt iedere dag weer nieuwe bloemen vers aangeleverd vanuit de eigen kwekerij in Gendt. Neem dan ook contact op met de bloemist in Gendt als u op zoek bent naar een bijzondere kleur of als u een boeket op een bepaalde manier samen wilt laten stellen.

Persoonlijke aandacht bij de bloemist in Gendt

De keuze voor een bepaalde bloem of de samenstelling van een boeket is een persoonlijke beslissing. Met bloemen draagt u iets uit. U wilt een boodschap overbrengen of iets benadrukken. In de bloemenwinkel van Hans Hubers Anthuriums in Gendt wordt dan ook ruimschoots de tijd voor u genomen bij het uitzoeken van de juiste bloem of het juiste boeket. En daarbij bent u de belangrijkste bron van informatie! Kom daarom snel langs bij onze bloemenwinkel in Gendt en neem voorbeelden mee die u inspireren. Samen gaan we op zoek naar de perfecte bloemen voor uw situatie.

Langskomen bij de bloemist in Gendt lastig? Bel voor meer informatie!

Als de bloemist in Gendt voor u niet direct om de hoek zit, dan is het begrijpelijk dat u eerst wat meer informatie wilt over de bloemen en planten in het assortiment. Hans Hubers Anthuriums staat u dan ook graag telefonisch te woord. Ons telefoonnummer is 048-1453537.

Andere bezoekers bekeken ook:

Wij vertellen u graag meer over ons assortiment aan anthuriums!

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht