Anthuriumkwekerij Hubers

N

Alles uit eigen kwekerij

N

Goede houdbaarheid

N

Meer dan 20 soorten

Bloemist Bemmel

Als u op zoek bent naar een bloemist in de buurt van Bemmel voor een rouwbloemwerk, dan is Hans Hubers Anthuriums u graag van dienst. Afscheid nemen is altijd een moeilijke en zeer persoonlijke aangelegenheid. Een rouwbloemwerk zorgt ervoor dat u op een waardige manier de laatste eerbetuiging aan de overledene kunt brengen. Kom langs bij de bloemist vlakbij Bemmel en we nemen graag de tijd om uw persoonlijke wensen in het rouwbloemwerk te verwerken.

De bloemist nabij Bemmel maakt uw rouwbloemwerk van snijanthuriums

De anthurium is een bloem die regelmatig wordt verwerkt in rouwbloemstukken, en niet zonder reden. Anthuriums zijn in veel verschillende kleuren en vormen verkrijgbaar en blijft het langst goed van alle snijplanten. U kunt een rouwbloemwerk van onze bloemist nabij Bemmel dan ook goed gebruiken als kistbedekking voor de uitvaart. Het is overigens ook mogelijk om een enkele anthuriums te bestellen als afscheidsbloem. Welke kleuren het beste passen bij de uitvaart is een zeer persoonlijke keuze en daarom nodigen wij u graag uit om langs te komen bij de bloemist in Gendt, vlakbij Bemmel, om de opties door te spreken.

Kom langs om uw wensen te bespreken of neem telefonisch contact op

Als u langskomt bij Hans Hubers Anthuriums kunt u de mogelijkheden voor een rouwbloemwerk uitgebreid doorspreken met een ervaren medewerker. Wilt u eerst wat meer informatie voordat u een bezoek brengt aan de bloemist dichtbij Bemmel? Neem dan even contact op door te bellen naar 048-1453537. U kunt ook dan uw wensen kenbaar maken aan onze medewerkers.

Andere bezoekers bekeken ook:

Wij vertellen u graag meer over ons assortiment aan anthuriums!

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht