Anthuriumkwekerij Hubers

N

Alles uit eigen kwekerij

N

Goede houdbaarheid

N

Meer dan 20 soorten

Anthurium snijbloem

De anthurium snijbloem is dé exotische blikvanger in uw huis! Anthuriums zijn al jaren erg populair in boeketten vanwege de volle bladeren en unieke kleuren. Wist u dat de anthurium snijbloem het langst houdbaar is van alle snijbloemen? Met een beetje verzorging hebben deze prachtige bloemen een vaasleven tot wel 4 weken! Waar u een anthurium snijbloem koopt in Gendt? Kom langs bij de bloemenwinkel van Hans Hubers Anthuriums, er wordt uit eigen kwekerij geleverd!

Anthurium snijbloem, ook voor groothandels en bloemisten

Hans Hubers Anthuriums levert vanuit eigen kwekerij ook verse bloemen voor de zakelijke markt. Hiervoor gaat u naar de bloemenveiling in Aalsmeer of Rijnsburg. De bloemen worden iedere dag vers geleverd en daarmee garanderen wij een nog langere houdbaarheid! Bij interesse in grotere partijen anthuriums voor commerciële doeleinden in uw bedrijf neemt u contact op met Hans Hubers Anthuriums.

Contact opnemen bij vragen

Wilt u een bestelling plaatsen of heeft u nog vragen over de anthurium snijbloem? Dan horen wij dat graag van u! Als particulier kunt u de bloemenzaak van Hans Hubers Anthuriums bellen op het telefoonnummer 048-1453537. Bent u bedrijfsmatig geïnteresseerd in onze producten, dan neemt u contact op via 06-25588655. U bent ook van harte welkom voor een rondleiding bij Hans Hubers Anthuriums.

Andere bezoekers bekeken ook:

Wij vertellen u graag meer over ons assortiment aan anthuriums!

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht