Anthuriumkwekerij Hubers

N

Alles uit eigen kwekerij

N

Goede houdbaarheid

N

Meer dan 20 soorten

Anthurium kwekerij

U kunt dagelijks verse bloemen bestellen bij anthurium kwekerij Hans Hubers Anthuriums in Gendt. Sinds jaar en dag zijn wij actief als anthurium kwekers en in deze tijd is er een uitgebreid assortiment opgebouwd met verschillende soorten anthuriums. Onze anthurium kwekerij heeft al veel bloemisten en winkels voorzien van mooie, volle bloemen die worden gebruikt voor boeketten, rouwkransen, of gewoon los als cadeautje. Breidt uw assortiment uit en neem vandaag nog contact op met de anthurium kwekers van Hans Hubers Anthuriums.

Anthurium kwekerij die bloemen levert die zich makkelijk aanpassen aan de omgeving

Een voordeel van anthuriums is dat ze zich makkelijk aanpassen aan de omgeving en, met een beetje verzorgen, blijven zelfs snijanthuriums wekenlang mooi! Bij onze anthurium kwekerij bestelt u verse bloemen in grote oplagen die u in uitstekend staat kunt verkopen aan uw eigen klanten. Bloemisten en groothandels kunnen per doos van 10, 12, 16 of 20 stuks bestellen, of per emmer met 6 bosjes van 5 of 5 bosjes van 10 stuks. Wilt u groter inkopen? Vanuit de anthurium kwekerij worden de bloemen afgezet op de veilingen in Aalsmeer en Rijnsburg.

Kom langs voor een indruk van de werkzaamheden van onze anthurium kwekers

Voordat u een bestelling plaatst wilt u eerst eens zien hoe er gewerkt wordt en of de kwaliteit zo goed is als wordt beweerd. Logisch ook, daarom nodigen wij u van harte uit om langs te komen bij de anthurium kwekers van Hans Hubers Anthuriums! Tijdens de rondleiding kunt u op uw gemak rondkijken en een goede indruk krijgen van de groei en bloei van onze planten. Voor het maken van een afspraak of voor andere vragen over de anthurium kwekerij neemt u contact op via 06-25588655.

Andere bezoekers bekeken ook:

Wij vertellen u graag meer over ons assortiment aan anthuriums!

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht